Welkom

De mobiele pagina Liveparagnost.nl is aan het laden...
betrouwbare paragnosten - directe antwoorden

Tarotkaart Zon door paragnosten

Tarotkaart Zon

De Grote Arcana  -  Onderbewustzijn
Tarotkaart van 24 juni : Zon
De Tarotkaart van de Zon staat symboliek voor het levenslot, gelukzaligheid, vastigheid en betrouwbaar zijn, als ook de lichten. De Zon brengt lichten en helderheden na periodes van donkerte en verwarring en in die zin is de zon ook een teken van verlossingen, van kalmte en goede jaren. In vele geloven bestaan er dan ook zonnegoden. De Tarotkaart Zon wijst ook naar de zonsopkomst, hoe erg de gepasseerde tijden ook voor u waren, het maakt niet uit hoe moeilijk je het hebt gehad, de zon zal nog iedere dag opkomen voor u. De grote beproevingen van de Tarotkaart van de Maan ligt immers achter je en je bent nu slimmer en krachtiger geworden door die zoektochten af te sluiten. De komst van de zon is aanverwant aan de voltooiingen van opdrachten en de beproeving van de nacht. Het tevreden zijn en de warmte die het je nu aanbiedt, zijn de beloningen voor het niet opgeven tijdens de nachten. Je hebt geleert te vertrouwen op je eigen binnenste lichten om u te leiden langs de juiste paden en uw lichten voor altijd schijnen. De lichten zijn zo zuiver als de zon omdat uw zoektochten voorbij zijn.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten paragnosten

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare paragnosten - directe antwoorden
Naar Boven